Programi i Raportimit të Konsumatorëve Dyqani Prato Erboso

Merrni një zbritje prej 10% për ju dhe miqtë tuaj duke i ftuar ata në faqen tonë.

Merrni shumë kuponë zbritje

Shtë e shpejtë dhe e lehtë.

Programi i Raportimit të Konsumatorëve ju ofron mundësinë për t'i dhënë një ose më shumë miqve një kupon zbritje prej 10% dhe nëse miqtë tuaj përdorin kupon, edhe ju do të keni një kupon zbritje prej 10%.

Programi i Raportimit të Konsumatorëve aktivizohet pasi të keni vendosur porosinë tuaj të parë

Qasja në program nga llogaria juaj duke klikuar në PROGRAMIN RAPORTIM

Programi i raportimit të llogarisë

Thjesht plotësoni emrin, mbiemrin dhe adresën e emailit të mikut tuaj

Ftoni miqtë tuaj

Duke klikuar në CONFIRM, miku juaj do të marrë një kupon zbritje prej 10%.

Nëse miqtë tuaj përdorin kuponë do të merrni shpërblimin!

Kur njëra prej tyre vendos 1 renditje duke përdorur kupon 10% zbritje, do të merrni një kupon zbritje prej 10%.

Eachdo kupon i përdorur nga miqtë tuaj korrespondon me një kupon zbritje prej 10% për ju. Kështu që çdo kupon i përdorur shton një kupon zbritje prej 10% në llogarinë tënde.

  • Kuponët e zbritjes nuk mund të kombinohen në të njëjtën mënyrë.

  • Kuponi i zbritjes zvogëlon vlerën e shportës me 10% (kostot e transportit përjashtohen nëse ekzistojnë)

  • Kuponi i zbritjes mund të përdoret vetëm një herë dhe nuk skadon

Programi i Raportimit të Konsumatorëve Dyqani Prato Erboso