Këshilla për mirëmbajtjen korrekte të lëndinës dhe zonave të gjelbërta.

2 artikuj në categorie Mirëmbajtja e zonave të gjelbërta

 • Kositës i lëndinës: si ta bëni atë saktë
  Publikuar : 2323-0202-19191919 17:33:34 | Kategori : Mirëmbajtja e zonave të gjelbërta

  A doni të keni një lëndinë të gjelbër të harlisur? kositja, ose kositja e lëndinës është e rëndësishme për një terren të bukur dhe të shëndetshëm. Këtu janë disa këshilla se si të kositni siç duhet.

  Lexo më shumë

 • Fekondimit nga fundi i verës
  Publikuar : 2020-0808-18181818 11:34:09 | Kategori : Mirëmbajtja e zonave të gjelbërta

  Mbaruar pushimet verore, është e rëndësishme për të filluar për të marrë kujdesin e lëndinë tuaj.

  Lexo më shumë